Kuuma kaakaota, ole hyvä!

Mikä sai Resalatin nuoret jakamaan ilmaista kaakaota keskellä Kamppia? 

Kaakaotempaus järjestettiin toista kertaa Kampissa, jossa nuoret tarjosivat ilmaista kuumaa kaakaota ohikulkijoille. Tempaus järjestettiin Ashura-päivänä, ja sen tarkoituksena on jakaa tietoa Imaami Hussainista ja Karbalan tapahtumista.

Kaakaota keitettiin suurissa kattiloissa ja sitä tarjoiltiin pahvimukeista, joiden kylkeen on painettu teksti selittäen Ashuran tapahtumia: mikä se on ja mitä se tarkoittaa. Ajatuksena on saada ihmiset tutustumaan islamiin ilman negatiivisia uutisotsikoita, kyselemään kysymyksiä vapaasti, sekä pohtimaan miten Ashuran tapahtumat heijastuvat nykymaailman tilanteissa.

Samankaltaisia tapahtumia järjestetään ympäri maailmaa, usein nuoret järjestelyjen etusijalla!
Voit tutustua enemmän Ashuraan Kuka On Hussain -järjestön sivujen kautta.

Tapahtuma järjestettiin 24.10.2015.